Despre Municipiul Campulung-Muscel - Pensiunea Alina

 
Specificul poporului român este ospitalitatea. Punând in valoare această latura vă asteptăm oricând şi... de oriunde.
 

   Avem o capacitate de 12 locuri, impartite in 4 camere moderne si confortabile (pardoseli din parchet lacuite, acoperite cu covoare de buna calitate), a cate  2 paturi, plus un apartament (are in plus fotolii cu canapea, masuta si un pat matrimonial) .

 Fiecare camera este dotata cu :

  • un grup sanitar propriu (cuva de dus, lavoar , WC si cu dotari specifice ), cu apa calda permanent,

  • cu perdele obturante si obloane din lemn, oferind o atmosfera  relaxanta ;

  • acces la terasa proprie, echipata cu fotolii si masuta din rachita ;

  • televiziune prin cablu

  • mobilier de buna calitate.

            Sala de mese, cu o capacitate de 16-20 de locuri, dotata cu un mobilier adecvat, de buna calitate, cu un design vesel si modern, ceea ce creeaza o ambianta specifica acestei pensiuni. Va puteti relaxa pe coltarul confortabil, vizionand un film la TV sau…chiar si la DVD Player, ce il punem la dispozitia dumneavoastra, pe langa alte utilitati (de ex., conexiune la internet).

La alegerea dumneavoastra, v-o putem oferi spre inchiriere pentru diverese activitati,petreceri, festivitati sau…chiar si reuniuni de afaceri, noi de ocupandu-ne de organizarea acestora, datoria dumneavoastra este doar aceea de a va simti bine.

Va mai putem oferi spre utilizare si o bucatarie complet echipata cu toate cele necesare( de la aragaz la ingrediente) , sau puteti opta pentru varianta de « autogospodarire », prin care sa va pregatiti pranzul,cina, gratarul.

Avem amenajata o parcare proprie in zona din apropiere, pentru o capacitate de 50% din camerele de cazare, respectiv 4 locuri.

In functie de anotimp, livada in spatele pensiunii, amplasata pe malul unui rau, va va incanta privirea, prin culori si miresme, vara, mirosul de iarba proaspat cosita, primavara, ciripitul pasarelelor, mirosul pomilor infloriti, iarna, intregul peisaj este ca de basm, totul este acoperit de albul imaculat al zapezii ; iar toamna puteti participa chiar si la culesul merelor, prunelor si…chiar si la preparea bine cunoscutei bauturi tuica.

Pe langa turism, va  oferim si o oferta de cazare pe o perioda mai lunga timp, unde va veti simti ca in propria dumneavoastra casa, singura diferenta va fi ca noi ne vom ocupa in totalitate de intretinere si tot ce tine de «organizarea » unei case.

Cum puteţi ajunge la noi? Foarte simplu:

Dinspre Bucuresti:
Urmand drumul national DN73A pana in Campulung si ne veti gasi la iesirea din Campulung, spre Brasov.

Adresa noastră:

Str. Maramureş 2B.

Câmpulung jud. Argeş

115100

Telefon / Fax: 0248 532 514

Mobil: 0723 265 255

email:

 

<< inapoi